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INTRODUCTION

This Draft Revision of Decision Sheet 2006/003 was prepared as a result of discussions held during the 2011 ExTAG Split meeting and is now issued for a 2 week comment period.  
If no comment is received the document will then proceed for publication.

Comment to forwarded by 2011 10 10 to

Christine Kane
On behalf of Mr. Brenon
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Note: this ExTAG DS replaces ExTAG 2006/003
Question:  Under what conditions can opto-couplers be used to provide infallible separation between intrinsically safe circuits?

The conditions for use of isolating components to provide infallible separation of intrinsically safe circuits shall be acceptable provide they meet the requirements of; 
 - IEC 60079-11 Ed 5.0 Clause 8.8 or 
 - IEC 60079-11 Ed 6.0 Clause 8.9.
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